Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie.

Zijn bedroefde familie beschrijft hem als een liefdevolle man en vader die heel veel van het leven hield. “Hij was de beste vader ooit. Ik zal de mooie en gelukkige momenten blijven koesteren. Ik ben bezorgd om onze drie kinderen, die verschrikkelijk aangeslagen zijn. Ik zal proberen om ze te beschermen”, zegt zijn diepbedroefde vrouw.

De vrouw waarschuwt anderen voor dergelijke stunts of uitdagingen. David was volgens haar avontuurlijk en ging geen enkele uitdaging uit de weg.

Kort na het feestje werd David ziek. Hij kreeg buikkrampen, had last van misselijkheid, braken en diarree. Hij werd gediagnosticeerd met salmonella. Verder bleek dat zijn longen zich vulden met vocht en lekte er ook vocht uit zijn maag.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up