Man die schoonmoeder doodschoot nog voortvluchtig

De 26-jarige verdachte Gioveri A. alias Bobby, die zijn schoonmoeder zaterdagmorgen doodschoot, is nog voortvluchtig.

Na zijn criminele daad vluchtte Bobby een nabijgelegen bos in. De politie is hem op het spoor, maar hij is nog niet aangehouden.

De 51-jarige schoonmoeder, Yvonne Ronowidjojo, overleed ter plaatse. Dit schietincident vond thuis bij het slachtoffer plaats in het politieressort Lelydorp.

Volgens de politie leefde Bobby samen met een dochter van het slachtoffer en andere schoonfamilie op hetzelfde adres. Op 25 december van het afgelopen jaar verhuisde hij na een heftige ruzie tussen hem en zijn vrouw.

Afgelopen zaterdagmorgen verscheen hij gewapend met een jachtgeweer thuis bij zijn vrouw en schoonfamilie en begon schoten te lossen. Zijn vrouw, hun kinderen en schoonfamilie renden het huis in.

Ronowidjojo ging schuilen in een slaapkamer voorzien van shutterramen. Bobby sloeg de shutters kapot en schoot op haar. Het slachtoffer overleed ter plaatse.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up