Man betrapt ontrouwe vrouw dankzij Google Maps

Hoewel je vrouw betrappen op vreemdgaan voor niemand ooit een alledaagse bezigheid zal zijn, kwam een man uit Peru er op een wel heel bizarre manier achter dat zijn vrouw een affaire had. Hij betrapte zijn vrouw door foto’s die de auto van Google Street View van het stiekeme koppel maakte op een bankje.

De bewuste beelden stonden al sinds 2013 op Street View, maar haar man kwam er pas achter nadat hij de weg zocht in Google Maps. En toen zag hij op de beelden ineens een bekende outfit op een bankje. Het bleek zijn vrouw, die het haar van een andere man aan het strelen was, terwijl zijn hoofd op haar schoot ligt.

Volgens The Sun confronteerde de man de vrouw met de beelden, en gaf zij toe inderdaad een aantal jaar geleden een affaire te hebben gehad. Het stel zou inmiddels uit elkaar zijn.

Delen:

Meer bizar nieuws

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Delen:
Scroll Up