Man belandt op spoedeisende hulp met 15 eieren in zijn achterste

Een Nederlandse man van 29 werd op de spoedeisende hulp binnengebracht vanwege acute buikpijn. Bleek dat hij 15 gekookte en gepelde eieren anaal had ingebracht. De man bleek onder invloed van GHB.

Eenmaal op de spoed aangekomen stelden de artsen vast dat de man een verhoogde hartslag en een versnelde ademhaling had. De artsen voerden een CT-scan uit, waaruit bleek dat zijn karteldarm geperforeerd was. Bovendien was er ook een ’forse hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte’ zichtbaar.

Het slachtoffer werd met spoed geopereerd. Tijdens de operatie werd ook duidelijk dat er een scheur in de darmwand was. Volgens het verslag van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde werden de eieren “zo goed en zo kwaad als dat ging verwijderd en werd de buikholte uitgebreid gespoeld”.

De man moest nadien nog enkele dagen op intensieve zorgen verblijven, maar kon nadien het ziekenhuis verlaten.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up