Man begraaft vrouw onder berg koeienmest na slangenbeet, ze overleeft het niet

Een vrouw in India overleed deze week nadat haar man haar begroef onder een berg koeienmest na een slangenbeet.

Devendri, de 35-jarige vrouw uit Uttar Pradesh’s Bulandshahr, India, werd door een slang gebeten tijdens veldwerkzaamheden. De vrouw spoedde zich naar huis om haar man te vertellen over het incident.

Volgens een traditie in India, vooral in armoedige streken, gelooft men dat iemand die gebeten is door een slang ‘begraven’ moet worden onder koeienmest, terwijl de slangenbezweerder mantra’s uitspreekt.

Haar man bracht haar dus niet naar een ziekenhuis, maar naar een slangenbezweerder die meteen startte met de rituelen.

Op instructie van de slangenbezweerder moest de man de vrouw onder een berg koeienmest plaatsen, terwijl hij enkele mantra’s uitsprak. De vrouw overleefde dit echter niet.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up