Make-upartieste gebruikt insecten voor interessante make-up look

Make-upartieste Jasmine Ahumada uit California, VS, maakt gebruik van insecten om een bepaalde make-up look te creëren.

Wurmen, kevers en vlinders, maar ook andere dodelijke insecten, zoals tarantulas (vogelspinnen) gebruikt ze.

De make-upartieste die zegt dat ze eigenlijk bang is voor kevers, onthult dat de insecten eigenlijk niet in leven zijn. “Ik ben eigenlijk bang voor insecten, vooral kevers, maar ik waardeer ze. Geen van deze insecten heb ik gedood. Ik kan geen levende wezens pijnigen”, zegt Jasmine.

Recentelijk lanceerde zij haar nieuw ‘kunstwerk’, de Insecten Ogen Kunstseries, en zei aan Metro Nieuws dat het thema voortvloeide uit haar persoonlijke reis om haar creativiteit verder uit te diepen.

“Ik begrijp als mensen dit gruwelijk vinden of als men moeite heeft om mijn kunstwerk te begrijpen, maar dit is een bijproduct van mijn creativiteit”.

De meeste van de 59.000 Instagramvolgers van Jasmine vinden haar creaties mooi, terwijl sommigen die griezelig vinden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up