‘Make America Date Again’: romantici op zoek naar ware liefde kunnen ‘ongemakkelijke gesprekken’ vermijden met apps

Liberalen moeten heel goed nadenken voor zij op de versiertoer gaan in rechtse kringen, waarschuwt Christy Edwards Lawton. Zij begon de Righter dating app die, zoals zij zegt, aanhangers van Donald Trump romantisch moet koppelen.

De bedoeling is dat rechts-Amerika via haar app aan de gelijkdenkende m/v komt, en is uitsluitend bedoeld voor “ons soort mensen”. Lawton, een voormalige bankier en fervent fan van Trump, zegt dat zij een “erg leuk juridisch team” heeft klaarstaan om linkse infiltranten aan te pakken: “Dit is zero tolerance,” waarschuwt zij.

Zij vertelt er niet bij hoe zij denkt te achterhalen wat de politieke voorkeur van gebruikers van de app is.

Righter zal ook gebruikers in staat stellen om elkaar te verklikken voor het begaan van “misstappen bij het daten”. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld mannen aangeven die niet willen opdraaien voor de rekening bij de eerste date. De app is gratis voor “onze hard werkende militairen.”

De app van Lawton is niet de eerste die voor- of tegenstanders van Trump bijeen brengt. In oktober werd Donald Daters gelanceerd, maar die staat ook voor de tegenpartij open en zegt het “vrije denken” te propageren.

Aan de overkant staat NeverTrump.Dating die in maart werd gelanceerd; de site hoopt mensen te helpen “ongemakkelijke politieke gesprekken over te slaan” door meteen vanaf het begin hun afkeer van Trump te onthullen.

 

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up