Mahilia Brewster verpleegkundig directeur PCS

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft formeel een nieuw waarnemend verpleegkundig directeur, in de persoon van zuster Mahilia Brewster.

Brewster werd na een (interne) selectieprocedure als beste kandidaat gekozen en voorgedragen voor de functie, waarna de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias, zijn zegen gaf voor de benoeming.

Robbert Bipat, voorzitter van het Toezichthoudend Orgaan (THO) riep eenieder op om de schouders onder het werk te zetten en aan Brewster de nodige ondersteuning te verlenen. Als het gaat om de benoeming van een directielid, is dit een aangelegenheid van het THO dat advies uitbrengt aan de Minister. Bipat stelt dat alle persoonlijke zaken aan een kant moeten worden gezet, zodat het werk kan worden gedaan en de kwaliteit van de zorg gegarandeerd blijft.

De rol van de verpleging is volgens de algemeen directeur, Raj Jadnanansing, een belangrijke. Daarin is een belangrijke taak weggelegd voor de nieuwbakken directeur. Hij verwelkomde Brewster tot het directieteam en zegde haar alle ondersteuning toe.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up