LVV schoont goten Letitia Vriesdelaan op

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is gestart met het opschonen van de kanalen aan de Letitia Vriesdelaan.

De dichtbegroeide kanalen worden vanaf donderdag opgehaald. Deze opschoning zal zorgen voor een betere afwatering in de omgeving.

Het ministerie vraagt om begrip van de samenleving, met name de buurtbewoners, buurtorganisaties en de deelnemers aan het verkeer van deze omgeving en hoopt hierbij ook een bijdrage te hebben kunnen leveren aan een prettige en veilige leefomgeving.

Dezelfde opschoningswerkzaamheden zijn ook gaande in de landbouwgebieden in Paramaribo en Nickerie. De Kanalen te Weg naar Zee zijn in samenwerking met het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Openbare Werken & Transport reeds opgehaald.

In het district Nickerie is het wateroverlastprobleem te Henar Polder reeds opgelost en dat in samenwerking met de landbouwers.

Delen:

Meer nieuws

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:

Informatieve dag BOG op scholen

Vrijdag hield het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) met Wereld Voedselveiligheidsdag in samenwerking met de Pan American Health Organization (PAHO) een informatieve dag voor de…

Delen:

March for the Ocean omgeving Waterkant

Ter gelegenheid van Wereld Oceaan Dag organiseert Green Heritage Fund Suriname vandaag aan de Waterkant het bewustwordingsevenement March for the Ocean. Delen:

Delen:

Dienstverlening KPS aangescherpt

De minister van Justitie en Politie (Juspol), Stuart Getrouw, zegt vol zelfvertrouwen dat de middelen voor het aanscherpen van de dienst nu vrijkomen en verwijst…

Delen:

5-jarig meisje overleeft aanval krokodil

Een 5-jarige meisje uit Florida, VS, dat vorige week werd aangevallen door een krokodil, heeft de aanval overleefd door kordaat optreden van haar grootvader. Delen:

Delen:
Scroll Up