’Lookalike’ Angelina Jolie loog alles bij elkaar

De Iraanse Sahar Tabar zou eerder – volgens Turkse media – minstens vijftig operaties hebben laten uitvoeren om op Angelina Jolie te lijken. Nu heeft ze toegegeven dat dit hele verhaal een leugen is. En waarom? “Om mijzelf te amuseren”, schrijft de Telegraaf.

Toen haar foto’s op Instagram viral gingen, werd ze ’een zombie’ genoemd. Tipgevers van The Sun wisten haar echter te ontmantelen als leugenaar: ze had haar foto’s bewerkt met Photoshop. Tabar heeft nu bekend dat haar shockerende en broodmagere look nep is.

Ze wist haar foto’s te bewerken met make-up en ’computertovernarij’. ,,Nu kan iedereen zien dat ik veel met Angelina Jolie gemeen heb. Ik heb lol hierdoor, maar om op iemand te lijken is niet per se mijn doel”, zegt ze tegen het Russisch Sputnik.

Ze vervolgt: ,,Het is een vorm van het strelen van mijn ego, een stukje kunst. Mijn fans weten dat dit niet mijn echte gezicht is.” Nu zijn er echter foto’s op internet verschenen van de jonge vrouw, waarop te zien is dat ze er ineens vrij normaal uitziet. Hierdoor voelde ze zich genoodzaakt om deze ’fraude’ toe te geven.(Telegraaf)

Meer bizar nieuws

Moeder noemt baby Abcde

Mama Annalise D meldde op het forum Netmums dat het dochtertje van een vriendin een wel heel unieke naam heeft. Het meisje heet ‘Abcde’, een…

16-jarig meisje overleden door tampon

De 16-jarige Katia uit België is overleden aan een zeldzame infectie. Experts kwamen er maar niet uit, maar nu blijkt dat het gebruik van een…

Scroll Up