Liplezende pizzabezorger redt gekidnapte vrouw

Een alerte pizzabezorger van Domino’s Pizza heeft tijdens zijn werk een heldendaad verricht. Terwijl hij een pizza bezorgde bij een huis in Grafton in de Amerikaanse staat Wisconsin, redde hij een gekidnapte vrouw.

Toen een man de deur open deed, zag de bezorger op de achtergrond een vrouw die met haar mond in stilte de woorden ‘help me’ en ‘bel de politie’ gebaarde. De boodschap van de vrouw was voor de bezorger meer dan duidelijk. Meteen nadat de pizza bezorgd was en de man aan zijn avondmaal begon, nam bezorger Joey Grundl contact op met de politie.

Na de melding was de politie snel ter plaatse. Agenten belden bij de woning aan en arresteerden de 55-jarige Dean Hoffman. Het slachtoffer, een 57-jarige vrouw, werd in veiligheid gebracht. Achteraf bleek dat ze al een paar uur gekidnapt was in haar eigen huis en hierbij meerdere klappen had moeten incasseren.

Hoe de vork precies in de steel zat, bleek uit het politieverslag. Hierin valt te lezen dat de man een ex van de mishandelde vrouw bleek te zijn en dat ze sinds augustus uit elkaar waren na een relatie van twee jaar. De man hield er nogal gewelddadige gewoontes op na. Omdat Hoffmann de breuk niet kon accepteren, drong hij haar huis binnen en werd ze onder dwang vastgehouden. Dit om ‘haar terug te winnen’.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up