Lichaam voetballer Sala gevonden in vliegtuigwrak

Redactie GFC Nieuws — Reddingswerkers hebben een lichaam geborgen uit een vliegtuigje dat twee weken terug neerstortte in Het Kanaal, en geïdentificeerd als dat van de Argentijnse voetballer Emiliano Sala.

Het lichaam is gevonden met behulp van onderwatercamera’s en is woensdag “onder uitdagende omstandigheden” uit het toestel gehaald.

De stoffelijke resten van Emiliano Raúl Sala Taffarel zijn op de vroege donderdag vanaf de locatie van ontdekking voor de kust van Guernsey overgebracht naar de Portlandhaven in Dorset.

Het vliegtuig, een Piper Malibu N264DB verdween op 21 januari kort na vertrek uit het Franse Nantes. Kort nadat het toestemming had gevraagd om de landing in te zetten, verdween het van de radar. Sala was op weg naar Cardiff, waar hij zijn eerste training zou meemaken.

Vrienden van de topvoetballer, onder wie Lionel Messi en Kylian Mbappe, zouden hebben bijgedragen om de zoektocht naar het wrak te kunnen voortzetten.

 

Foto: Fabrizio Neitzke

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up