Lesbisch koppel mishandeld door jeugdige bende, omdat ze weigeren te zoenen

In Engeland zijn twee lesbische vrouwen, de 28-jarige Melania Geymonat en haar vriendin Chris, in elkaar geslagen door enkele jongemannen, omdat ze weigerden om elkaar te kussen.

Geymonat en haar vriendin zaten in een bus. Ze vertelt dat de jongemannen meteen begonnen met het beledigen en beschimpen toen ze zagen dat zij een koppel waren. “Ze omsingelden ons op de bus en begonnen meteen heel agressief te doen”, vertelt Geymonat. “Ze riepen dingen over seksstandjes en hoe we elkaar moesten kussen, zodat ze konden toekijken. Ze gooiden met muntjes en voor ik het wist, lag mijn vriendin in het gangpad en begonnen ze haar te slaan. Ik schoot haar te hulp en werd ook mishandeld.”

De vrouwen zijn daarna door de jongens van hun bezittingen beroofd. Aan de hand van camerabeelden heeft de politie vier jongemannen aangehouden.

Verschillende camerabeelden worden nog onderzocht om meer daders te vatten.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up