Lesbisch koppel mishandeld door jeugdige bende, omdat ze weigeren te zoenen

In Engeland zijn twee lesbische vrouwen, de 28-jarige Melania Geymonat en haar vriendin Chris, in elkaar geslagen door enkele jongemannen, omdat ze weigerden om elkaar te kussen.

Geymonat en haar vriendin zaten in een bus. Ze vertelt dat de jongemannen meteen begonnen met het beledigen en beschimpen toen ze zagen dat zij een koppel waren. “Ze omsingelden ons op de bus en begonnen meteen heel agressief te doen”, vertelt Geymonat. “Ze riepen dingen over seksstandjes en hoe we elkaar moesten kussen, zodat ze konden toekijken. Ze gooiden met muntjes en voor ik het wist, lag mijn vriendin in het gangpad en begonnen ze haar te slaan. Ik schoot haar te hulp en werd ook mishandeld.”

De vrouwen zijn daarna door de jongens van hun bezittingen beroofd. Aan de hand van camerabeelden heeft de politie vier jongemannen aangehouden.

Verschillende camerabeelden worden nog onderzocht om meer daders te vatten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up