Leidinggevende ziekeninrichting heengezonden na verhoor over seksueel molest

De leidinggevende Sergio L. tegen wie aangifte van seksueel molest op de werkplek is gedaan bij de politie van het ressort Centrum, is niet in verzekering gesteld maar na verhoor heengezonden.

Volgens de PR van het KPS is per abuis in het politiebericht van zondag 17 maart aangegeven dat de verdachte in verzekering is gesteld.

L. is leidinggevende bij een ziekeninrichting. Een personeelslid had aangifte tegen hem gedaan. Volgens de vrouw zou hij eerst kusbewegingen richting haar hebben gemaakt. Daags daarna zou hij haar borsten hebben vastgegrepen.

De man ontkent dit en zegt dat de directie van de ziekeninstelling bezig is met een onderzoek. Ook zou hij nooit zijn opgesloten, maar na het verhoor zijn heengezonden. Hij eiste kort na publicatie van het bericht een rectificatie van de PR van het KPS.

Delen:

Meer nieuws

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:
Scroll Up