Leden JCI Nilom participeren aan American Leadership Academy

De president van JCI Nilom, Mario Vermeer, en nationaal vicepresident, Tatiana Lame, hebben geparticipeerd aan de American Leadership Academy (ALA) in San Martin, Argentinië.

Zij hebben samen met 25 leden van Junior Chamber International (JCI) uit de regio kennis opgedaan over leiderschapskwaliteiten die nodig zijn bij het invullen van bestuursfuncties.

De deelnemers zijn in staat gesteld om met elkaar te brainstormen over een aantal sociale kwesties binnen de Amerika’ s en het Caribisch gebied.

Enkele aandachtsgebieden zijn corruptiebestrijding, educatie en de samenwerking met de lokale overheid. Hiernaast zijn er zijn diverse strategieën uitgewerkt over hoe JCI ook in Suriname op een duurzame wijze impact kan creëren.

De president van JCI Nilom is ervan overtuigd dat de kennis en ervaring die zijn opgedaan, de gemeenschap en de organisatie, ten voordele zal zijn. “De kennis en informatie zal ik de komende periode toepassen in de praktijk met de leden van de organisatie. Dit moet ons allen in staat stellen om effectiever te functioneren en hierdoor een positieve verandering te brengen binnen onze gemeenschap – vooral in deze moeilijke periode,” zegt Vermeer.

Deze American Leadership Academy, die van 11 tot en met 14 mei is gehouden, is speciaal gericht voor leden van de JCI die ambitie hebben om op nationaal of internationaal niveau een bestuursfunctie te bekleden.

De Nilom-president laat optekenen dat dit een zeer intensieve en uitdagende periode was vanwege het strak programma dat afgewerkt moest worden. “We hadden nauwelijks vrije tijd, van 7 tot 7 waren we letterlijk en figuurlijk bezig,” deelt hij verder mee.

(Foto: JCI Nilom) De president van JCI Nilom, Mario Franklin Vermeer, (midden) samen met JCI-leden. Hij toont zijn certificaat.

Delen:

Meer nieuws

Decoratie Wijnaldum afgelast

Het Nationaal Informatie Instituut maakt in een bericht namens president Desiré Bouterse bekend dat de de decoratieplechtigheid van Georginio Wijnaldum geen voortgang zal vinden. Delen:

Delen:

Ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes gepakt

De ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes werd donderdagochtend door het opsporingsteam van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) aangehouden in een hotel te Paramaribo. Delen:

Delen:

Dc Jeroe in actie

Districtscommissaris (dc) Humphry Jeroe van Boven-Suriname is bezig een ronde te maken in zijn werkgebied. Delen:

Delen:

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:
Scroll Up