Knieën tienermeisje lijken op twee babygezichtjes die daarin gevangen zitten

GFC NIEUWS-Een moeder beweert dat de knieën van haar tienerdochter lijken op gezichtjes van twee baby’s die gevangen zitten: één lijkt duivels en de ander engelachtig.

Nicola Wheatley (42) zegt dat zij de gezichten vier jaar geleden ontdekte tijdens een danscompetitie waaraan haar dochter had deelgenomen.

Foto’s tonen de knieën van de 15-jarige met schaduwen die perfect bijeenkomen en de uitdrukkingen van ogen, neus en mond vormen, alsof twee baby’s gluren vanuit Bet’s knieschijven.

Nicola vergelijkt de hilarische gezichten met iets buitenaards of uit een horrorfilm en zegt dat de familie vaak daarover grappen maakt.

Samen met haar oudere zus Meg (17) maakt de tiener al twee jaar deel uit van een populaire tapdansgroep en doet ze mee aan Europese en wereldkampioenschappen.

Bet heeft een aantal bronzen, zilveren en gouden medailles in de wacht gesleept.

Het meisje uit Engeland grapt zelf over haar knieëen.

“Gelukkig grapt ze zelf erover en beïnvloedt het haar gedrag en zelfvertrouwen niet,” zegt de moeder.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up