Kleutertjes twee dagen lang vast in autowrak nadat hun moeder sterft bij ongeval

Twee Amerikaanse kleutertjes hebben twee dagen zonder water of eten in een autowrak gezeten nadat hun mama was omgekomen bij een zwaar verkeersongeval. De kleintjes zaten mee in de wagen op het moment van de fatale crash. Een 3-jarig kind kon uiteindelijk uit het verhakkelde voertuig klimmen en werd opgemerkt langs de kant van de weg. Zo konden hij en zijn 1-jarige broertje gered worden.

De politie kwam ter plaatse en trof een gehavend 3-jarige jongetje aan, met verschillende krassen en snijwonden in zijn gezichtje en op zijn lichaam. Agenten namen het verder gezonde knaapje mee naar het bureau, waar ze hem verzorgden en water en eten gaven. Intussen lanceerde het korps een oproep op sociale media in de hoop het kind en zijn ouders te kunnen identificeren. De familie van de kleine Kylen herkende hem meteen en liet weten dat ze de moeder en haar twee kinderen al enkele dagen niet meer hadden gezien.

De politie ging opnieuw naar de plaats waar ze de kleuter hadden aangetroffen. Dieper in de greppel – onzichtbaar van de weg – ontdekten ze een autowrak dat op zijn zij lag. Vlakbij lag een overleden jonge vrouw, die uit het voertuig was geslingerd bij de klap. Toen de agenten vervolgens het wrak naderden, viel hun mond open. Op de achterbank zat een 1-jarig kind nog vastgeklikt in een scheef autostoeltje. Het kind was wakker en alert en kon veilig uit de wagen worden gehaald.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up