Kleutertjes twee dagen lang vast in autowrak nadat hun moeder sterft bij ongeval

Twee Amerikaanse kleutertjes hebben twee dagen zonder water of eten in een autowrak gezeten nadat hun mama was omgekomen bij een zwaar verkeersongeval. De kleintjes zaten mee in de wagen op het moment van de fatale crash. Een 3-jarig kind kon uiteindelijk uit het verhakkelde voertuig klimmen en werd opgemerkt langs de kant van de weg. Zo konden hij en zijn 1-jarige broertje gered worden.

De politie kwam ter plaatse en trof een gehavend 3-jarige jongetje aan, met verschillende krassen en snijwonden in zijn gezichtje en op zijn lichaam. Agenten namen het verder gezonde knaapje mee naar het bureau, waar ze hem verzorgden en water en eten gaven. Intussen lanceerde het korps een oproep op sociale media in de hoop het kind en zijn ouders te kunnen identificeren. De familie van de kleine Kylen herkende hem meteen en liet weten dat ze de moeder en haar twee kinderen al enkele dagen niet meer hadden gezien.

De politie ging opnieuw naar de plaats waar ze de kleuter hadden aangetroffen. Dieper in de greppel – onzichtbaar van de weg – ontdekten ze een autowrak dat op zijn zij lag. Vlakbij lag een overleden jonge vrouw, die uit het voertuig was geslingerd bij de klap. Toen de agenten vervolgens het wrak naderden, viel hun mond open. Op de achterbank zat een 1-jarig kind nog vastgeklikt in een scheef autostoeltje. Het kind was wakker en alert en kon veilig uit de wagen worden gehaald.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up