‘Kleren verstoren de aerodynamica van het lichaam’: Siberiër meldt zich naakt voor vliegreis

Redactie GFC Nieuws — Ervaren reizigers nemen zo min mogelijk bagage mee: veel of zware koffers houden alleen maar op. Een man uit Siberië ging daar tot het uiterste in. Hij verscheen spiernaakt voor de kaartcontrole op Domodedovo Airport in Moskou.

Een alledaagse zaterdag op het vliegveld. Reizigers staan in de rij om aan boord te gaan van het vliegtuig naar Simferopol, een stad in de Krim. Eén man valt echter op.

De man stond rustig in de rij, met de handen voor zijn edele delen. Andere passagiers besteedden geen aandacht aan hem, wat gegiechel daargelaten.

De politie vond naakt reizen geen goed idee en nam de man in hechtenis. Hij verklaarde dat kleren de aerodynamica van het lichaam verstoren en dat het gemakkelijker is om naakt te vliegen. Opmerkelijk, want alle superhelden vliegen volledig gekleed.

Als eerste zal nu de geestelijke gesteldheid van de man worden onderzocht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up