Klebert Drenthe nieuwe national president JCI

Tijdens de Year End Closing Ceremony van Junior Chamber International (JCI) Suriname is er een nieuw bestuur voor 2019 geïnstalleerd. Het is een ceremony geweest met een aantal hoogtepunten waaronder de chain transfer van de huidige Nationale President, Gisele Tjon Kie Sim, naar de gekozen Nationale President 2019, Klebert Drenthe.

Verder zijn er op die avond ook de lokale besturen geïnstalleerd die de chapters van JCI Suriname zullen leiden in 2019.

Junior Chamber International is een internationale organisatie van actieve burgers in de leeftijdsklasse 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen voor jongeren in de wereld.

Het geïnstalleerd bestuur zal zich het komend jaar onder andere sterk maken voor het verhogen van de kwaliteit van JCI Suriname en de gemeenschap. Dit zal worden uitgevoerd door hun leden en observers te voorzien van kwalitatieve training programma’s waarbij zij de mogelijkheid zullen krijgen om hun competenties verder te ontwikkelen.

Ook zal er medio 2019 een Suriname Leadership Academy worden georganiseerd waarbij de participanten hun leiderschap skills zullen verbeteren om zodoende een duurzame strategische impact in hun eigen gemeenschap teweeg te brengen. (GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up