Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren.

Het Parelhuis vangt kinderen op die HIV-positief of waarvan de moeders HIV- positief zijn en niet in staat om voor haar kind(eren) te zorgen.

Stinafo, een Nederlandse organisatie, op haar beurt heeft het doel om kinderen en jongeren met een een handicap of chronische ziekte te helpen. Het is de missie van Stinafo om kinderen gewoon mee te kunnen laten doen in de maatschappij.

Ilonka Elmont en Stinafo hebben al een aantal projecten in Suriname gedaan en Stinafo heeft haar dan ook ingeschakeld om deze donatie te bewerkstelliggen.

“De auto van het Parelhuis was echt dringend aan vervanging toe, met deze
donatie zijn de kinderen er verzekerd van dat ze veilig op hun plaats van bestemming komen”, aldus Elmont.

“Vanwege privacyredenen staan de kinderen van het Parelhuis niet op de foto, maar ze zijn behoorlijk trots en blij zijn!”

Delen:

Meer nieuws

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:
Scroll Up