Kinderen, 12 en 15 jaar, schieten aanvaller moeder dood

Steven Kelley (46) werd met twee kogels in de borst dood aangetroffen door de politie. Hij werd neergeschoten door zijn 15-jarige stiefdochter. Een jongere broer van 12 jaar had het wapen aan haar gegeven, terwijl de man de moeder van de kinderen in een wurggreep hield.

Hij had kort daarvoor gedreigd zijn vriendin de keel over te snijden, en haar drie kinderen te vermoorden. Terwijl hij de vrouw wurgde, zocht haar 12-jarige zoon een pistool. Zijn 15-jarige zus haalde de trekker over. Een 16-jarig kind van de vrouw raakte tijdens de vecht- en schietpartij lichtgewond omdat ze geraakt werd door een kogel.

Of de man bij het gezin inwoonde, is niet duidelijk. Het was niet de eerste keer dat hij gewelddadig was. Enkele dagen voor de dodelijke schietpartij had hij de vrouw al aangevallen, en met een van zijn vuurwapens in het rond geschoten. Ook toen bedreigde hij het hele gezin. Het 15-jarige meisje dat de trekker overhaalde, zal niet aangeklaagd worden, omdat de politie het geweld “gerechtvaardigd” vindt.

Delen:

Meer bizar nieuws

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Delen:
Scroll Up