Kind van 11 gearresteerd en opgesloten in gevangenis omdat hij Amerikaanse vlag en volkslied racistisch vindt

Redactie GFC Nieuws — Een elfjarige scholier is in Florida gearresteerd omdat hij niet wilde staan voor het opzeggen van de Eed van Trouw. Hij noemde de Amerikaanse vlag racistisch, het volkslied vond hij kwetsend voor zwarten.

De zesdeklasser werd opgesloten in een jeugdgevangenis. Toen een vervangende leerkracht hem vroeg te gaan staan voor de eed, weigerde hij dat.

Hij zei dat de vlag racistisch en het volkslied kwetsend was voor zwarten. De leerkracht vroeg hem waarom hij dan niet terug ging waar hij vandaan kwam als hij het in Amerika zo erg vond.

“Ze hebben me hier naartoe gebracht,” reageerde de jongen.

De schoolpolitie zegt dat het kind is gearresteerd omdat hij opdrachten niet uitvoerde, schoolleiders racistisch noemde en lastig was.

Een woordvoerster van het schooldistrict zei dat studenten niet verplicht zijn om deel te nemen aan de Eed van Trouw, maar dat de vervangende leraar dit niet wist. Zij zei dat de leerkracht niet langer op de scholen in het district mag werken, en dat het district de zaak nog steeds onderzoekt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up