Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Tot zijn ontzetting merkten de overige inzittenden niet dat zij een passagier kwijt waren en reden zij gewoon verder.

Chad Cheddar Mock legde het incident vast met zijn dash cam. Op de beelden is te zien hoe een achterportier van de auto vóór hem openzwaait en het 2-jarige meisje, vastgegordt in haar stoeltje, uit de auto valt.

Mock stopte onmiddellijk om het kind bij te staan. Hoewel hij midden op straat stond te zwaaien en andere automobilisten toeschoten om te helpen, merkte de bestuurder niets.

Pas enige tijd later kwamen de ouders van het kind poolshoogte nemen. Hulpverleners die inmiddels waren gearriveerd, constateerden dat het kind ongedeerd was.

De politie deelde achteraf mee dat het kind wel goed vastzat, maar dat haar stoeltje niet was vastgemaakt aan de autozitting. De ouders zullen worden vervolgd omdat het kind niet goed vastzat in de auto.

Foto: Sharon McCutcheon 

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up