Kimberley Watchman – Pleisner en zoon 3e in groepscategorie Caribbean Gospel Festival

Zaterdag 1 juni werd in een goed gevulde kerk Iglesia Bida Nobo te Suffisant het 37ste Caribbean Gospel Festival gehouden.

In de groepscategorie was de uitslag als volgt:

No.1 trio uit St. Maarten
No.2 duo uit Curaçao
No.3 duo Kimberley Watchman – Pleisner en Jarrél Watchman uit Suriname
No.4 duo uit St. Eustatius

In de solocategorie waren en 13 deelnemers uit 8 landen. Curaçao, die met zes deelnemers vertegenwoordigd was, wist alle prijzen in de wacht te slepen.

Het Surinaamse duo ontving ook de prijs voor best dressed group. Het duo heeft gisteren opgetreden tijdens de eredienst ineen lokale kerk en zal dinsdag een Gospelworkshop verzorgen in de Maranatha kerk van de EBG op Curaçao.

De groep keert donderdag terug naar Suriname.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up