Kankerpatiënte vult per ongeluk in dat ze ‘terrorist’ is en mag VS niet meer in

De Schotse kankerpatiënte Mandie Stevenson moest een tripje naar New York uitstellen omdat ze bij het invullen van het ESTA-formulier per ongeluk aangekruist had dat ze een terrorist is. Pas toen haar visumaanvraag geweigerd werd, had ze haar vergissing door.

Het kostte de vrouw uiteindelijk een kleine duizend euro om haar ‘foutje’ recht te zetten en een maand later dan gepland alsnog toegang te krijgen tot de VS.

Voor vertrek naar de Verenigde Staten wordt passagiers altijd gevraagd om een Electronic System for Travel Authorization in te vullen, zodat ze niet door de volledige visumprocedure hoeven te gaan.

De vraag op het formulier luidde of ze “ooit wilde deelnemen of ooit heeft deelgenomen aan terroristische activiteiten of genocide”.

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up