Jongetje (13) uit Paramaribo randt moeder schoolvriend aan

GFC NIEUWS- Een 13- jarige jongen uit Paramaribo heeft vrijdag op brutale wijze de moeder van zijn schoolvriend aangerand. Het incident vond plaats in het noorden van de hoofdstad toen de jongen na schooltijd in het huis van zijn klasgenoot op bezoek was. De alleenstaande moeder was op dat moment alleen thuis met haar zoon.

De jonge aanrander maakte misbruik van het moment dat zijn even oude schoolvriend zich tijdelijk terugtrok in een andere ruimte om zich op te frissen en om te kleden.

De vrouw zegt aan GFC Nieuws dat de tiener dicht bij haar kwam staan en zonder toestemming haar billen begon aan te raken. Ze kon de jongen net op tijd wegduwen toen hij vervolgens aanstalten maakte om ook haar borsten vast te grijpen.

Er is geen aangifte gedaan tegen de agressor. Volgens informatie is de kwestie uitvoerig besproken met de vader van de oversekste scholier. De dader zou te kampen hebben met ernstige geestelijke problemen vanwege de recente scheiding van zijn ouders. De seksbeluste tiener heeft beloofd zich voortaan niet meer schuldig te maken aan dergelijk crimineel gedrag.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up