Jongeren crashen café en nemen een Pepsi

Vladimir Geberlain, eigenaar van een café in het Oekraïense dorp Petrovka, was verbijsterd toen hij zondag zijn kroeg betrad: wat hij aantrof was niet kinderachtig.

Het interieur van het café was grondig vernield. Op beelden van beveiligingscamera’s was te zien hoe twee jongens met een schop alles kapot sloegen waar ze bij konden.

Meubilair, kroonluchters, DJ-apparatuur, luidsprekers, flatscreen-tv’s – zelfs een koffiezetapparaat moest eraan geloven.

Na gedane arbeid bedekten zij alles met een dikke laag wit poeder uit een brandblusapparaat. De daders moeten een uur of drie bezig geweest zijn.

Het café was enige tijd gesloten vanwege de zomer. De daders bleken een jongen van 10 en zijn vriendje van 13, die na hun grandioze finale aan een tafeltje bijkwamen met een blikje Pepsi-Cola.

De schade wordt geschat op 3 miljoen roebel (43.000 dollar).

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up