Jongeren crashen café en nemen een Pepsi

Vladimir Geberlain, eigenaar van een café in het Oekraïense dorp Petrovka, was verbijsterd toen hij zondag zijn kroeg betrad: wat hij aantrof was niet kinderachtig.

Het interieur van het café was grondig vernield. Op beelden van beveiligingscamera’s was te zien hoe twee jongens met een schop alles kapot sloegen waar ze bij konden.

Meubilair, kroonluchters, DJ-apparatuur, luidsprekers, flatscreen-tv’s – zelfs een koffiezetapparaat moest eraan geloven.

Na gedane arbeid bedekten zij alles met een dikke laag wit poeder uit een brandblusapparaat. De daders moeten een uur of drie bezig geweest zijn.

Het café was enige tijd gesloten vanwege de zomer. De daders bleken een jongen van 10 en zijn vriendje van 13, die na hun grandioze finale aan een tafeltje bijkwamen met een blikje Pepsi-Cola.

De schade wordt geschat op 3 miljoen roebel (43.000 dollar).

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up