Jongen, 8, vernielt auto moeder tijdens joyrijden op snelweg

GFC NIEUWS- Een achtjarige jongen nam de auto van zijn moeder en reed ongeveer 140 km per uur op een snelweg in Duitsland, voordat hij werd gevonden door de politie.

De jongen had op dat moment de auto geparkeerd bij een pompstation op de snelweg vrijdagochtend.

Zijn gealarmeerde ouders schakelden de politie in. Het voertuig heeft wel een automatische transmissie, vanuit hun huis.

Verbaasde automobilisten speelden het incident ook door aan de politie toen ze de jongen zagen op de weg.

Toen hij de auto tot stilstaand bracht, parkeerde hij het voertuig, zette de alarmlichten aan en stelde een gevarendriehoek in.

De politie zegt dat de jongen aanhaalde dat “hij slechts een beetje wilde gaan rijden” en besloot te stoppen, omdat hij bang werd voor de snelweg.

Volgens zijn moeder is de jongen een fervente autoliefhebber en rijdt botsauto’s en doet mee aan kartsport, een autosportvariant waarbij men het tegen elkaar opneemt in kleine, vierwielige, speciaal voor dit doel gemaakte eenzitsvoertuigen zonder carrosserie, de zogenaamde karts.

Er is geen schade aan eigendommen aangericht, zegt de politie, maar het voertuig van de moeder is ernstig beschadigd.

De jongen wordt nu door een psycholoog geëxamineerd, omdat hij daags ervoor een dergelijke stunt uithaalde.

Afgelopen maand stalen vier kinderen een auto van hun ouders en ondernamen een veldtrip van ruim 970 km door Australië, voordat ze eindelijk door de politie werden gepakt.

Een van de kinderen liet een briefje achter voor de ouders, voordat ze gingen joyrijden.

De kinderen: een 14-jarige jongen, twee 13-jarige jongens en een 10-jarig meisje namen geld en hengeltuig mee.

Toen ze gelokaliseerd werden, moesten de agenten één van de ruiten inslaan, omdat ze de autodeuren op slot hadden gedaan en weigerden om uit het voertuig te stappen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up