Jongen, 6, sterft nadat zijn vader hem ‘dwong om heet badwater door te slikken gedurende demonenuitdrijving’

GFC NIEUWS- Een vader heeft naar verluidt zijn zesjarige jongen laten verdrinken in heet water, terwijl hij probeerde om een demon uit te drijven.

Pablo Martinez, 31, verklaarde aan de politie dat hij een ‘slecht ding’ zag in de ogen van de jongen toen hij hem een bad gaf en hield hij hem 10 minuten onder heet water.

Hij en zijn vrouw, Romelia Martinez, verklaarden dat de jongen zich al een week vreemd gedroeg.

Agenten vonden de jongen naakt in bed en met brandwonden over 15% van zijn lichaam – inlcusief zijn voorhoofd, elleboog en zijn hoofd.

Tijdens de aanval zei Romelia dat ze gorgelend geluid hoorde vanuit de badkamer. Ze zag vervolgens Martinez in de badkamer die het hoofd van de jongen onder water hield. Ze gilde naar hem toe om te stoppen, maar hij zei dat hij dit moest doen, terwijl een ander kind huilend de badkamer verliet.

De vrouw probeerde eerst om een pastor te bellen, maar toen dat niet lukte, belde ze de hulpdiensten. Op dat moment haalde Martinez de jongen uit bad en probeerde hem te reanimeren.

Het koppel bevond zich buiten de woning toen de politie arriveerde. Martinez hield zijn handen in de lucht en gaf toe wat hij had gedaan.

De jongen, zijn adoptiemoeder Romelia, en zijn biologische moeder zijn leden van de ‘Pascua Yaqui tribe’, maar Martinez niet.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up