Jongen (16) verliest beide ogen nadat agenten 52 rubberen kogeltjes op hem afvuurden

GFC NIEUWS-Een tiener is in beide ogen blind geworden nadat politieagenten 52 rubberen kogeltjes op hem afvuurden tijdens een protest.

Rufo Chacon, 16, raakte gewond toen autoriteiten begin juli schoten lostten op een menigte protesteerden in Andean city, Venezuela. Hij werd 52 keer in zijn gezicht geraakt.

Zijn 14-jarig broertje Adrian en een ander kind liepen hoofdverwondingen op bij de demonstraties die georganiseerd werden vanwege een groot tekort aan kookgas.

Twee politieagenten zijn aangeklaagd voor poging tot moord, ondeugdelijk gebruik van een wapen en wreeddadig optreden.

Rufo zegt aan CNN: “Ik wil weer zien. Ik word overmand door emoties. Ik wil huilen, maar het lukt me niet meer. Ik heb genoeg gehuild in het ziekenhuis.”

Chirurgen hebben zijn ogen moeten verwijderen, maar waren genoodzaakt om enkele rubberen kogels achter te laten in zijn hoofd, omdat die te diep waren.

Gelukkig ontvangt Rufo aanbiedingen over de hele wereld nadat zijn foto’s viraal gingen.

Begunstigers uit Mexico, Spanje en de VS hebben toegezegd dat ze voor zijn behandelingen in een kliniek in Colombia zullen betalen.

Puerto Ricaanse zanger Don Omar heeft ook een foto van Rufo gedeeld om aandacht te vragen voor de situatie in Venezuela.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Tumor van 5,5 kg verwijderd uit maag man

GFC NIEUWS- Een man die ging naar de spoedeisende hulp met ernstige maagpijn moest in allerijl worden geopereerd toen een gigantische tumor werd gespot. Zie…

Delen:

Kraken van nek kan lijden tot beroerte

GFC NIEUWS- Hoewel het kraken van je nek een vrij onschuldige handeling is, kan het in zeldzame gevallen voor ernstige problemen zorgen. Zie ook een…

Delen:
Scroll Up