Jonge vrouw met verstandelijke beperking moet van de rechter baby aborteren

Een jonge vrouw (20) met een verstandelijke beperking moet volgens een Britse rechter haar zwangerschap van 22 weken laten afbreken.

De vrouw en haar moeder zijn tegen de abortus. De moeder voerde in de rechtszaal aan dat zij met ondersteuning van haar dochter voor de baby zal zorgen. De jonge vrouw is volgens de rechter echter niet in staat om mentaal voor zichzelf te zorgen en zal een baby dit alleen maar verergeren.

Het hebben van een baby is voor haar hetzelfde als het hebben van een mooie pop. Haar zwangerschap behouden zal desastreuzer zijn dan een abortus.

De politie onderzoekt hoe de jonge vrouw in eerste instantie zwanger raakte.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up