Jermain en Cerginio opgesloten na wederzijdse mishandeling

De politie heeft de 30-jarige Jermain J. en de 24-jarige travestiet Cerginio opgesloten na wederzijdse mishandeling.

Jermain kreeg op donderdag 4 april ruzie met zijn oom in het ressort Flora. Hij liep de woning uit en ging de straat op. Toen hij op straat was, deed hij de uitlating dat zijn oom een homo is en dat hij hem zou mishandelen.

Op datzelfde moment liep Cerginio voorbij die dacht dat Jermain het tegen hem had. Dat was aanleiding voor hem om Jermain om rekenschap te vragen.

Jermain, die al verhit was, haalde twee scherpe voorwerpen vanuit zijn tas tevoorschijn en ging Cerginio daarmee te lijf. Hij bracht Cerginio onder andere kapverwondingen toe aan zijn hoofd.

Een taxichauffeur, die toevallig voorbij reed, wilde erger voorkomen en besloot Jermain met een steen te bekogelen. De steen raakte Jermain zodanig dat die van de pijn op de grond viel.

Cerginio pakte vervolgens het kapmes en bracht Jermain enkele kapverwondingen toe.

De politie van het bureau Flora, die inmiddels ter plaatse gearriveerd was, haalde de mannen uit elkaar en hield hun aan voor wederzijdse mishandeling.

Jermain werd per ambulance en Cerginio met de prowagen overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Cerginio zag echter kans om weg te gaan.

Na medische behandeling werd Jermain ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld voor zware mishandeling van Cerginio.

Cerginio, die ook verdacht wordt van zware mishandeling, werd op maandag 8 april aangehouden in de Floris Zwakkestraat. Hij is in verzekering gesteld.

Delen:

Meer nieuws

Behandeling nieuwe minimumloonwet begonnen

De behandeling van de nieuwe wetgeving over het minimumloon, de Wet Minimumloon, is begonnen in De Nationale Assemblee (DNA) tijdens een openbare commissievergadering. Delen:

Delen:

Bezoeker wordt arrestant

De politie van Geyersvlijt heeft vorige week vrijdag de 32-jarige Gillian L. opgesloten overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Delen:

Delen:

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:
Scroll Up