JCI Suriname kiest bestuur voor 2018

Tijdens de General Assembly van de Junior Chamber International (JCI) Suriname is er een nieuw bestuur voor 2018 gekozen.

Junior Chamber International is een internationale organisatie van actieve burgers in de leeftijdsklasse 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen voor jongeren in de wereld.

JCI Suriname maakt al 56 jaar deel uit van deze prachtige organisatie en is op haar beurt bezig de doelen van deze organisatie in Suriname te verwezenlijken.

Communicatie, Commitment, Samenwerking, Empowerment en Liefde zijn enkele van de sleutelwoorden die de kandidaten naar voren hebben gebracht tijdens hun speech. Het nieuw gekozen bestuur is vastbesloten de organisatie in Suriname naar grotere hoogte te brengen.

Gisèle Tjon Kie Sim, National President Elect, zegt dat de leden de belangrijkste schakels zijn binnen de organisatie, zij wil zich daarom samen met haar bestuur sterk maken om de 6 kamers (JCI Paramaribo, JCI Nilom, JCI Female, JCI Unify, JCI SYMA en JCI Urban) te empoweren en de juiste begeleiding te geven.

In 2016 is JCI gestart met de Peace is Possible Campagne en in 2018 zal JCI Suriname invulling geven aan deze campagne.

De Peace awareness zal gecreëerd worden, men zal het hebben over Liefde, Saamhorigheid, in Eenheid leven met elkaar etc. Andere organisaties zullen ook benaderd worden om gezamenlijk deze campagne te voeren.

Het 2018 JCI Suriname bestuur ziet er als volgt uit:

Fauziah Defares – Vice President
Roger Wong – Vice President
Cristal Kensen – Noslin- Vice President
Tatiana Lame – Treasurer
Charissa Malone – Berrenstein – Secretary
Klebert Drenthe – Deputy President
Gisèle Tjon Kie Sim – President

(GFC)

Meer nieuws

Gewapende rover na ruim een jaar gepakt

De recherche van regio Oost heeft de 50-jarige verdachte Manuel R. aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een gewapende roofoverval in het gebied van de Goninikreek…

JCI introduceert ‘Celebrating-Mandela-Day’

Donderdag heeft de kick-off plaatsgevonden van de #Celebrating-Mandela-Day als onderdeel van het Peace Is Possible-campagne van JCI Suriname. Vijf jaar na zijn overlijden is Nelson…

63 illegalen in juni gedeporteerd

De afdeling Vreemdelingen Dienst van het Korps Politie Suriname heeft in de maand juni 2018 drieënzestig vreemdelingen het land uitgezet. Deze illegalen zijn van verschillende…

Scroll Up