JCI NILOM kiest nieuw bestuur voor 2019

Zaterdag heeft de jongerenorganisatie (Junior Chamber International) Nilom een nieuw bestuur gekozen voor jaar 2019. Tijdens de “Election Meeting” die thans ook heel goed bezocht is geworden in de Banquethall van Torarica, mochten de kandidaten hun motivatie geven door middel van een caucus speech waarom zij voor een bestuursfunctie hebben gekozen.

De kandidaten en ook gekozen Elect bestuursleden zijn: Urvin Keerdijk, als Local Treasurer, Acheber Jamin, als Local Secretary, Ruiz Kartoredjo, als Vice President Internal, Misael Lachitaran, als Vice President External, Eurwin Dans, als Executive Vice President en Mario Vermeer, als Local President.

Tijdens de caucus speeches van het gekozen bestuur Elect was duidelijk te merken welke richting het bestuur wilt opgaan het komend jaar.

Het thema voor het komend jaar is T.E.M.P.O, welke staat voor Team Empowered Men Pushing Others. Met dit thema wil de 2019 Board Elect zorgen voor continuïteit, kwaliteit, structuur en vebetering intern en extern van de organisatie.

De President Elect, Mario Vermeer heeft in zijn maiden speech aangegeven hoe hij samen met zijn team de organisatie maar ook de gemeenschap positief zal gaan beïnvloeden.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up