Jaloerse man opgesloten voor mishandeling

De 40-jarige Clyde B. is door de politie van het ressort Latour aangehouden voor mishandeling van zijn partner.

Volgens verklaring van het slachtoffer is ze kapster van beroep en moet ze vaak uit huis om te werken voor klanten met wie zij afspraken heeft.

De vrouw maakte zich op zondag 3 februari klaar om naar het werk te gaan toen Clyde B. haar in het gezicht sloeg. De vrouw liep hierdoor een verwonding op aan haar mond.

Dat was niet de eerste keer dat ze mishandeld werd door de man. De vrouw heeft echter nooit aangifte gedaan. Ze wordt vaker met de dood bedreigd door haar man, die het vermoeden heeft dat zij voor hem uitloopt.

Hangende het onderzoek is Clyde B. door de politie van Latour in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up