Informatiesessie over kennisquiz voor Indiase diaspora en buitenlanders

Stichting OHM Suriname organiseert in samenwerking met de Indiase ambassade de komende week een informatiesessie over de Bharat Ko Janiye Quiz. De Indiase ambassadeur Mahender Singh Kanyal zal nader ingaan op de door het Indiase ministerie van buitenlandse zaken georganiseerde de tweede editie van kennisquiz bedoeld voor de Indiase diaspora en buitenlanders wereldwijd vanaf 15 jaar.

De deelnemers kunnen de quiz elke dag online spelen gedurende de twee weken vanaf 15 september, maar dienen zich eerst te registreren op de website www.bharatkojaniye.in.

De deelname is geheel gratis, de top 3 winnaars krijgen een gouden, zilveren en een bronzen medaille en kunnen ook wel in aanmerking komen voor een 15-daagse reis naar India, inclusief bezoeken aan diverse steden w.o. AGRA.

De medailles worden uitgereikt op de Pravasi Bharatiya Divas Conventie die wordt gehouden op van 21 – 23 januari 2019 in Varanasi, Uttar Pradesh, India.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up