Informatiesessie over kennisquiz voor Indiase diaspora en buitenlanders

Stichting OHM Suriname organiseert in samenwerking met de Indiase ambassade de komende week een informatiesessie over de Bharat Ko Janiye Quiz. De Indiase ambassadeur Mahender Singh Kanyal zal nader ingaan op de door het Indiase ministerie van buitenlandse zaken georganiseerde de tweede editie van kennisquiz bedoeld voor de Indiase diaspora en buitenlanders wereldwijd vanaf 15 jaar.

De deelnemers kunnen de quiz elke dag online spelen gedurende de twee weken vanaf 15 september, maar dienen zich eerst te registreren op de website www.bharatkojaniye.in.

De deelname is geheel gratis, de top 3 winnaars krijgen een gouden, zilveren en een bronzen medaille en kunnen ook wel in aanmerking komen voor een 15-daagse reis naar India, inclusief bezoeken aan diverse steden w.o. AGRA.

De medailles worden uitgereikt op de Pravasi Bharatiya Divas Conventie die wordt gehouden op van 21 – 23 januari 2019 in Varanasi, Uttar Pradesh, India.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up