Inbrekersbende Zanderij blijkt jeugdtrio

De politie van Zanderij heeft een bende opgerold die een reeks woninginbraken pleegde te Wit Santie.

Het gaat om J.L. (17), D.L. (15) en O.W. (15), die al enige tijd diefstal pleegden in het gebied. Na uitgewerkte informatie kwam het drietal in beeld.

Vanwege hun leeftijd zijn de verdachten ingesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het doorgangshuis te Opa Doeli. Inmiddels hebben alle drie toegegeven dat ze betrokken waren bij een reeks van inbraken.

In het verlengde van de aanhouding van deze drie jeugdige inbrekers werd de 40-jarige Emelia V. voor heling opgesloten. Deze vrouw heeft vaker gestolen goederen bij de jongens gekocht.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up