Inbreker in woning aangehouden door huisbewoners

De 34-jarige Sidindie R. werd vrijdagmorgen aangehouden door huisbewoners in een woning in de Rolmaatstraat.

De inbreker en zijn kompaan drongen de woning binnen en kwamen oog in oog te staan met twee mannelijke bewoners. De criminelen hadden een mes en een breekwerktuig bij zich.

Er ontstond een gevecht tussen de criminelen en de huisbewoners. Sidindie en een huisbewoner liepen steekverwondingen op.

Op een gegeven moment vluchtte de kompaan van Sidindie weg. De huisbewoners konden echter voorkomen dat Sidindie kon vluchten.

Toen politieambtenaren van het politiebureau Leiding ter plaatse aankwamen, werd de inbreker overgedragen. Hij en de gewonde huisbewoner werden overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

In tegenstelling tot de huisbewoner warden de verwondingen van de inbreker niet van dien aard dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis en werd hij meteen afgevoerd naar het cellenhuis en ingesloten.

Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van het politie Regio Midden.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up