“Ik verwijderde mijn eierstokken om pijnlijke conditie te genezen – en het herstelde mijn maandelijkse cyclus”

GFC NIEUWS- Toen ze 31 was, heeft Emeline Wilson beide eierstokken laten verwijderen in een poging om haar te genezen van endometriose.

Endometriose is een chronische ziekte waarbij weefsel dat (enigszins) lijkt op baarmoederslijmvlies (endometrium) buiten de baarmoederholte voorkomt. Dit weefsel zit meestal op het buikvlies (peritoneum) en/of organen in de buik.

Emeline besloot om de operatie te doen. Maar de procedure leidt gewoonlijk tot menopauze met alle symptomen – opvliegers, vermoeidheid en migraine.

Maar een state-of-the-art operatie, die deze maand de hoofdpagina’s heeft gehaald door vrouwen te beloven dat hun menopauze vertraagd kan worden, heeft niet alleen alle symptomen van Emeline genezen, maar herstelde ook haar maandelijks cyclus.

Emeline, een marketing manager die woont in Tamworth, Staffs, (Engeland) is een van een handvol vrouwen die de operatie heeft ondergaan, die in staat is om haar menopauze te vertragen met 20 jaar.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up