‘Ik val niet op mannen, zoals jij – raak mij niet aan!’

“Ik ben hetero, ik val niet op mannen, zoals jij. Raak mij niet steeds aan”, beet een Amerikaanse volksvertegenwoordiger van zich af toen een collega zijn arm aanraakte. Hij ligt nu zwaar onder vuur vanwege zijn reactie die door velen homofoob wordt genoemd.

De Democraat Matthew Bradford probeerde de aandacht van Republikein Daryl Metcalfe te trekken door zijn arm aan te raken.

Daar was Metcalfe niet van gediend: “Kijk, ik ben hetero, ik heb een vrouw, ik hou van mijn vrouw. Ik val niet op mannen, zoals jij misschien… Raak mij niet steeds aan!”

Het leverde hem onmiddellijk een storm van kritiek op. Melcalfe verdedigde zijn optreden tegen een lokale omroep door uit te leggen dat “de homoseksuelen denken dat zij routinematig kunnen pronken met hun seksualiteit”.

Bradford, getrouwd met een vrouw bij wie hij vier kinderen heeft, noemt de oprisping van Metcalfe “onhandig” en “echt ongepast”.

Meer nieuws

Huurauto verduisterd en doorverkocht

De recherche van regio Oost heeft op donderdag 5 juli de 42-jarige Steve L. voor verduistering van een voertuig en de 52-jarige Dharminderkoemar A. voor…

Inbreker (50) door politiekogel geraakt

De 50-jarige Steven. B is zaterdagochtend door een politieambtenaar geschoten in zijn been. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP….

WK-dag voor de Papegaatjes

Peuterschool en Kinderdagverblijf “De Papegaaitjes” heeft een WK-dag georganiseerd voor de kinderen. Deze sportdag werd vrijdag gehouden op het Plein van 12 mei. Minister Lalinie…

Scroll Up