“Ik ging naar de winkel en werd wakker in ziekenhuis niet in staat eigen familie te herkennen”

GFC NIEUWS- Een grootmoeder die naar een tuincentrum liep, was verbaasd toen ze wakker werd op een ziekenhuisbed en niet in staat om haar eigen familie voor een maand te herkennen.

Liz Brewster, 73, uit Carnforth, Engeland, had een potentieel levensbedreigende bloeding in de hersenen, veroorzaakt door een aneurysma terwijl ze voor de kassa stond om te betalen voor de bloemen.

Het zorgde ervoor dat ze een black-out kreeg en flauwviel. Ze had spoedinterventie nodig om de bloeding te stoppen.

Artsen voerden een operatie uit om te voorkomen dat Liz een beroerte kreeg, maar de grootmoeder van zes, was niet in staat om haar geliefden te herkennen toen ze eenmaal wakker werd.

Liz, een moeder van drie kinderen, viel in oktober 2013, maar deelt nu pas haar verhaal.

Alhoewel ze in november 2013 naar huis mocht, heeft het ruim zes maanden geduurd voordat ze weer normaal kon functioneren.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up