HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in het district Wanica verder versterkt.

Partijleider Raymond Sapoen gaf aan dat de partij goed op schema is op weg naar de verkiezingen en haar kandidaten op ressort – en districtraadsniveau al eind april op basis van een profielschets in place zal hebben. “We zullen onze kandidaten ruim de tijd geven om zich goed voor te bereiden en hun ook de tools verschaffen om op een fatsoenlijke manier de missie van de partij uit te dragen.”

Sapoen verwelkomde een groot aantal nieuwe leden die voor het eerst zich zullen bemoeien met de actieve politiek en drukte hen op het hart ondanks het afnemend vertrouwen in de politiek een voorbeeldfiguur te zijn voor hun woonomgeving.

Volgens de partijleider heeft de HVB bewezen crisisbestendig te zijn. “We zijn opgericht in een periode van economische crisis en door middel van passende maatregelen zijn wij als land bezig uit het economisch dal te klauteren, maar we zijn er nog lang niet. Hervorming van onze productie en consumptiepatroon zal daarom het centraal thema zijn van onze verkiezingsprogramma.”

Ondervoorzitter Inder Baboeram benadrukte dat de partij niet alleen praat maar vooral doet. “Hervorming van onze onderwijssysteem is een van onze speerpunten met nadruk op een tweede kans op onderwijs waar de HVB aan kansarme jongeren gratis ICT-trainingen verschaft.

Zo zijn deze trainingen de afgelopen maanden reeds gegeven te Charlesburg, Koewarasan, Tamanredjo, Winti Wai en Ramgoelamweg.”

Het bestuur van de onderafdeling Nieuwe Grond bestaat uit 15 leden onder voorzitterschap van Yvette Badriepersad. Zij was zeer verheugd en onderstreepte de slagvaardigheid van de HVB.

Delen:

Meer nieuws

Else Sidoel medewerker van het jaar SVZ

Tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing onder ruim 700 medewerkers van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) is Else Sidoel vandaag verkozen tot beste medewerker van het…

Delen:

Verhoging kosten rijbewijs aangehouden

De voorgenomen verhoogde bedragen voor een nieuw rijbewijs, het verlengen daarvan en een duplicaat zijn tot nader order aangehouden, meldt de PR van het Korps…

Delen:

Nationaal kwaliteitsbeleid gelanceerd

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) is namens het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) als overheid bezig met de ontwikkeling van een nationaal kwaliteitsbeleid…

Delen:

Minister Samsoedien met ontslag

Naar aanleiding van de recente perikelen rondom de minister van Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer (RGB), Roline Samsoedien, heeft de minister vandaag haar portefeuille ter…

Delen:

Mogelijk aanhouding zoon minister Samsoedien

De zoon van minister Roline Samsoedien van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeleid (RGB) zal mogelijk worden aangehouden op basis van verdenking van het plegen van…

Delen:

“Peiling NIKOS onbetrouwbaar”

De VHP heeft met de recente NIKOS-peiling een gebrekkige poging gedaan om Martin Schalkwijk uit de kast te halen, luidt de kritiek vanuit de NDP….

Delen:

BOG, PAHO en KPS partners antirookcampagne

Het Bureau Openbare Gezondheidsdienst (BOG) en de Pan American Health Organization (PAHO) zullen vandaag de bewustwordingscampagne ‘Smoko?!….. Nee Mang’ lanceren. Delen:

Delen:

Meer aandacht voor forensisch werkveld

Met de viering van de Forensische dag heeft het ministerie van Justitie en Politie (Juspol) getracht meer aandacht te creëren voor het Forensisch werkveld. Delen:

Delen:

OWT&C laat afwijkende bouwsels slopen

Het is gebleken dat er waarschijnlijk door onwetendheid van burgers, maar soms ook doelbewust- in afwijking van de verleende bouwvergunning wordt gebouwd op diverse locaties….

Delen:

Dc Collectief bespreekt grond- en bosbeleid

De districtscommissarissen (dc) hebben tijdens het jongste Dc Collectief diepgaand van gedachten gewisseld met de ministers Edgar Dikan (Regionale Ontwikkeling) en Roline Samsoedin (Ruimtelijke Ordening…

Delen:

Minister Tsang ontvangt nieuw bestuur VES

Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) had de afgelopen week een kennismakingsgesprek met het nieuw bestuur van de Vereniging van Economisten in…

Delen:

Suriname doet mee aan EXPOCARIBE 2019

Het ministerie van Buitenlandse Handel en Investeringen van de Republiek Cuba, PROCUBA, de Kamer van Koophandel van de Republiek Cuba en de Provinciale Assemblee ‘s…

Delen:

Verhoogde controle door politie Regio Paramaribo

De politie van Regio Paramaribo heeft op zaterdagavond vanwege de handhaving van de openbare orde, veiligheidscontroles gehouden in de verschillende ressorten in hun werkgebied. Delen:

Delen:
Scroll Up