Huwelijk brengt geestelijke genezing, predikt Pakistaanse televisiepresentator

Redactie GFC Nieuws — Je kunt vrouwen met geestelijke gezondheidsproblemen genezen door hen te laten trouwen. Een vrouw bijvoorbeeld die zich hysterisch gedraagt, lijdt in feite aan het feit dat zij ongehuwd is en zich toelegt op haar carrière.

De televisiepresentator Aftab Iqbal kreeg heel Pakistan over zich heen vanwege zijn oplossingsmodel voor vrouwen met mentale problemen.

“31 jaar en ongehuwd. En dan klagen ze dat zij geluiden maakt en bezeten wordt door djinns (boze geesten). Dit is pure hysterie,” zei hij.

“Jullie ellendige vrouwen en jullie obsessie met je carrière … dit is wat er gebeurt als je de natuur verstoort,” oreerde de presentator.

Hij reageerde op een vrouw die te druk was met het bezoeken van internationale workshops om een huwelijk te overwegen: “In plaats van haar om de haverklap workshops te laten bezoeken, laat haar trouwen,” stelde Iqbal voor.

Op sociale media herinnerden internetters de man eraan dat het inmiddels 2019 is.

“Aftab Iqbal is getrouwd, maar wat is dan de reden voor zijn driftbuien?”, vroeg een twitteraar. Iemand anders wees erop dat het juist het huwelijk is dat vaak psychische problemen veroorzaakt voor vrouwen.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up