Huilende verlamde Surinaamse man kan nu beter lopen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- De 42- jarige Marlon uit Paramaribo zag het leven niet meer zitten nadat hij vorig jaar werd getroffen door een beroerte. De linkerzijde van zijn lichaam was gedeeltelijk verlamd geraakt en hij werd afhankelijk van anderen.

“Ik was erg verdrietig omdat ik niet goed meer kon lopen en mijn hand niet kon gebruiken. Ik kon ook niet duidelijk praten. Ik heb maandenlang gehuild, soms elke nacht”, zegt Marlon.

De man begon aan een revalidatieproces en combineerde dat sinds begin januari met de natuurlijke DLPA- behandelingen bij Constantin.

“Mijn herstel is duidelijk heel veel sneller gegaan nadat ik met de DLPA- behandelingen ben begonnen. Voordat ik ermee begon kon ik niet zelfstandig lopen, maar al na een paar behandelingen had ik al veel meer gevoelens. Nu loop ik zelfstandig. Mijn linkerarm en linkerbeen doen het gewoon stukken beter. Ik voel mij nu ook veel gezonder, sterker en slaap veel beter”, legt hij uit.

Volgens informatie heeft de man behalve de DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 (Telefoon: 454682 of 8914140) wordt uitgevoerd, ook adviezen gekregen wat hij wel en niet mag eten. Zo krijgt hij veel rauwe koudgeperste olijfolie, een speciale combinatie groenten, amandelnoten en walnoten, bonen en vissoorten zoals zalm en sardien voorgeschreven.

“Ik eet geen koek, snoep, gebak, roti, bami en chips meer. Ook geen zoete frisdranken, maar water, ongesuikerde thee of amandelmelk. Ook gebruik ik alleen rauwe speciale olijfolie, dus niets wat is gebakken in andere soorten olie. Ook heb ik speciale oefeningen van Constantin gekregen die ik combineer met de behandelingen bij hen. Ik probeer op hun advies ook meer te bewegen in plaats van de hele dag te liggen en zitten. Ook heeft Constantin mij laten stoppen met roken”, aldus Marlon, die zegt dat hij door zijn positieve vorderingen weer zin heeft in het leven.

Volgens de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke is de DLPA- behandeling uit Duitsland momenteel de meest effectieve methode om klachten op een natuurlijke wijze weg te nemen of in ieder geval sterk te verminderen.

De DLPA – behandeling is behalve bij verlammingsklachten ook zeer goed bij hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte, menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, lage libido, tintelingen, lichamelijke en geestelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, stress en andere klachten.

De DLPA- behandeling die in Suriname alleen bij Constantin wordt uitgevoerd, heeft volgens de Europese topexpert een zeer positieve invloed op het lichaam . De prijs per behandeling van een uur is betaalbaar gemaakt voor de meeste mensen: SRD 25,-

“Ik adviseer een ieder met deze klachten de DLPA- behandeling, omdat die zeer goed helpt en bovendien zorgt voor meerdere gunstige effecten”, stelt Clarke. Ook Duitse professoren, homeopaten en andere gezondheidsexperts adviseren de DLPA- behandeling.

Personen die ook van hun klachten af willen kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of 8914140.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

GFC NIEUWS- Onderzoekers hebben een nieuwe manier gevonden om een menselijk hart te bewaren, buiten het lichaam. Op die manier kun je een hart 24…

Delen:

Coronavirus: 242 doden erbij op één dag

GFC NIEUWS- Het nieuwe coronavirus heeft donderdag in de Chinese provincie Hubei, het epicentrum van de virusuitbraak, in een dag tijd aan 242 mensen het…

Delen:

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Delen:

Geheim achter ouder worden dan 100 onthuld

GFC NIEUWS- Wetenschappers hebben het geheim achter het ouder worden dan 100 jaar ontdekt. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link…

Delen:

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:
Scroll Up