Hoe serieus moeten wij de EBS nog nemen?

Hoe serieus moeten wij de EBS nog nemen? Een bedrijf dat dagelijks voor grote ergernis zorgt bij grote delen van de bevolking. Zoveel valse beloften zijn er de afgelopen decennia gemaakt. Het blijken achteraf allemaal leugens te zijn.

Zo zouden we met de vele investeringen die met ons geld zijn gepleegd, minder stroomuitval krijgen. Het tegendeel is het geval. Tij en ontij valt de stroomleverantie uit. Het bedrijf heeft daarop vaak genoeg een kant en klare reactie.

Of derden hebben het veroorzaakt of er moesten noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Nooit zal men toegeven dat men niet in staat is het bedrijf op een ordentelijke manier te laten draaien. Nooit wordt de fout bij het bedrijf zelf gezocht, het zijn altijd anderen die storingen hebben veroorzaakt.

Mijn stroomrekening is de afgelopen jaren enorm omhoog gegaan, net als de talrijke keren dat ik zonder stroom zit. De EBS is wat mij betreft een grote grap! Leugens, bedrog, slechte service en wel het geld uit de zakken van de burgers zo veel mogelijk wegzuigen. Ik neem de EBS sowieso niet meer serieus. JOKERS!

J. Kerto

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Lees hier onze voorwaarden; de volledige tekst van de disclaimer leest u hier.
Artikel plaatsen? Misschien zijn deze tips handig voor u!

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up