Hoe krankzinnig ben je als je een tatoeage plaatst? Heel krankzinnig!

Deze week kreeg ik een erg smerig gevoel, dat ik helaas nog niet kwijt ben. Tijdens het winkelen met mijn echtgenoot in een supermarkt aan de Mugrastraat kwam ik oog in oog te staan met een ander koppel. Niet bijzonders zou u zeggen. Toch wel. Beide personen waren gekleed in een korte broek en korte mouwtruien.

De man, volgens mij een half Chinees, in ieder geval erg licht van kleur, had zijn hele lichaam vol getatoeëerd. Er leek geen plek meer over te zijn voor meer inkt. De meest idiote tekens in de meest uiteenlopende felle kleuren waren “getekend” op zijn lichaam. Van vuurspuwende draken tot een zeilboot en een graf.

Ook zijn vrouw of vriendin zat vol dergelijke tatoeages. Het was een zeer enge, walgelijke toestand. Ik werd bijna bang van deze mensen.

Het eerste wat in mij opkwam was: hoe krankzinnig ben je als je een tatoeage plaatst? Er moet ergens een steek los zitten in je brein om je lichaam zo te verminken. Dit is echt niet normaal, maar ronduit geestelijk ziek, ernstig ziek!

Het vervelende is dat steeds meer personen deze geestelijk gestoorden na-apen. Sommige buitenlandse sterren die van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen om op te vallen, zijn hiermee, deze zogenaamde modetrend, gestart.

En de personen die kennelijk een ernstig minderwaardigheidscomplex hebben, zijn ze gaan na-apen.

Ik ben van oordeel dat de overheid een voorlichtingscampagne moet opstarten om onze jeugd uit te leggen dat het plaatsen van een tatoeage zeer achterlijk is. Wij moeten de jongeren beschermen tegen deze negatieve invloeden. Het is ronduit krankzinnig en ongezond om je huid vol te pompen met inkt. Alleen een gek doet dat!

J. Kerto

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Lees hier onze voorwaarden; de volledige tekst van de disclaimer leest u hier.
Artikel plaatsen? Misschien zijn deze tips handig voor u!

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up