Hitsige heer brengt nacht door onder bed van minnares (en partner)

Hij had het zich heel anders voorgesteld, vertelde Kane bij het Australische radiostation KissFM. In plaats van een partijtje stomende seks, bracht hij de nacht door onder zijn minnares en haar vriend. Onder hun bed, wel te verstaan.

Kane ontmoette de vrouw op Instagram. Na enkele dagen flirten spraken zij af bij haar thuis.

Hij hoefde zich nergens zorgen over te maken, verzekerde zij; de foto’s van de vent op haar profiel waren van haar ex. En de opmerkelijke instructies waar hij zijn auto moest parkeren, waren om vragen bij de buren te voorkomen.

In de slaapkamer van zijn scharrel werd het al gauw broeierig, “en we waren misschien 20 minuten bezig en dan zie ik dit – haar slaapkamer is aan de voorkant van het huis – rijdt een auto voor.”

De vrouw raakte in paniek en probeerde hem het huis uit te werken, terwijl hij probeerde zijn kleren bij elkaar te graaien.

Onder de koffer

Uiteindelijk was er geen tijd meer om te ontsnappen en bleef er niets anders over dan onder het bed te duiken. Helaas dook de vriend gelijk in de koffer, dus was het niet mogelijk er tussenuit te knijpen omdat hij bijvoorbeeld ging douchen.

Kane durfde ook niet in slaap te vallen, uit angst dat hij zich zou verraden door te snurken. Een knokpartij zag hij evenmin zitten: de vriend was een beer van een vent met tattoos rond zijn ogen.

Pas om half tien ’s morgens, dertien en een half uur later, vertrok de vriend en kon Kane het hazenpad kiezen.

Napraten zat er ook niet in: de vrouw weigerde hem te woord te staan en blokkeerde hem op alle sociale media.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up