Hitsige heer brengt nacht door onder bed van minnares (en partner)

Hij had het zich heel anders voorgesteld, vertelde Kane bij het Australische radiostation KissFM. In plaats van een partijtje stomende seks, bracht hij de nacht door onder zijn minnares en haar vriend. Onder hun bed, wel te verstaan.

Kane ontmoette de vrouw op Instagram. Na enkele dagen flirten spraken zij af bij haar thuis.

Hij hoefde zich nergens zorgen over te maken, verzekerde zij; de foto’s van de vent op haar profiel waren van haar ex. En de opmerkelijke instructies waar hij zijn auto moest parkeren, waren om vragen bij de buren te voorkomen.

In de slaapkamer van zijn scharrel werd het al gauw broeierig, “en we waren misschien 20 minuten bezig en dan zie ik dit – haar slaapkamer is aan de voorkant van het huis – rijdt een auto voor.”

De vrouw raakte in paniek en probeerde hem het huis uit te werken, terwijl hij probeerde zijn kleren bij elkaar te graaien.

Onder de koffer

Uiteindelijk was er geen tijd meer om te ontsnappen en bleef er niets anders over dan onder het bed te duiken. Helaas dook de vriend gelijk in de koffer, dus was het niet mogelijk er tussenuit te knijpen omdat hij bijvoorbeeld ging douchen.

Kane durfde ook niet in slaap te vallen, uit angst dat hij zich zou verraden door te snurken. Een knokpartij zag hij evenmin zitten: de vriend was een beer van een vent met tattoos rond zijn ogen.

Pas om half tien ’s morgens, dertien en een half uur later, vertrok de vriend en kon Kane het hazenpad kiezen.

Napraten zat er ook niet in: de vrouw weigerde hem te woord te staan en blokkeerde hem op alle sociale media.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up