HI&T lanceert “Suriname Think Tourism” Campagne

Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme heeft vanmorgen in het Cleviapark de “Suriname Think Tourism” Campagne gelanceerd. Minister Stephen Tsang gaf middels een uitgebreide presentatie het doel van deze campagne aan en het belang van de gezamenlijke aanpak van de publieke en private sector daarbij.

Ook benadrukte de bewindsman, dat de campagne erop gericht is om iedere Surinaamse burger bewust te maken van het belang van Toerisme. Hij riep daarom een ieder op om deel te nemen aan deze campagne.

Om de gezamenlijke aanpak van de publieke en private sector te demonstreren heeft de minister samen met de eigenaar van het Cleviapark, Jim Rasam, vandaag ook het boomhutmuseum middels het doorknippen van een lint, officieel geopend. Rasam noemt het de enige boomhut ter wereld.

Hij gaf na een korte uiteenzetting over het museum een rondleiding aan de minister en zijn gasten, waarbij ook enkele stands van ondernemers op de Cleviamarkt werden bezocht.

Na het geheel kreeg de minster een massage door visuele beperkte masseurs van Shiatsu, die ook wekelijks hun diensten op het Cleviapark aanbieden.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up