Hillary G., Vanella M., Dharmindersingh A. en Shailindra O. aangehouden in megadrugszaak

Vier personen zijn vandaag, dinsdag 15 januari, door de Narcoticabrigade in verzekering gesteld in verband met het onderzoek naar de vangst van bijna 2400 kilo cocaïne vorige week op de Jules Sedney haven. Het betreft in deze twee inklaarders, een douaneambtenaar en een vrachtwagenchauffeur.

De inklaarders zijn de 55-jarige Hillary G. en de 30-jarige Vanella M. De douaneambtenaar is de 49-jarige Dharmindersingh A. en de vrachtwagenchauffeur is de 43-jarige Shailindra O.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten volgens informatie van het KPS hangende het onderzoek in verzekering gesteld.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up