Herstelwerkzaamheden wegen Ramgoelam ondanks zware regens voortgezet

“Het weer kan soms voor stagnatie zorgen, maar ondanks de zware regens gaan de herstelwerkzaamheden bij de wegen te Ramgoelam gewoon door”, zegt Bryan Blinker, Senior Technisch Medewerker van de Sectie Planning, Voorbereiding en Begeleiding van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C).

Tal van wegen binnen Ramgoelam zijn opgenomen in het landelijke bestratingsprogramma 1. In Paramaribo is gestart in het ressort Latour, Ramgoelam. Vanuit omgeving Ramgoelam naar de richting Indira Ghandhiweg, moeten de andere wegen volgen.

Volgens de Senior Technisch Medewerker verloopt het project nog steeds vlot en verkeren reeds enkele straten in vergevorderde staat. “Het project richt zich niet alleen op het bestraten van de wegen, maar ook op de afwatering van het heel gebied en het inrichten van deze wegen, zodat zij verkeersveilig zijn”, beweert Blinker. Waarop er momenteel gewacht wordt, is een goede afstemming met de nutsbedrijven om hun werk te verrichtten, daarna kunnen deze wegen worden afgerond.

Blinker geeft verder aan dat ook de afstemming en samenwerking met de buurtbewoners vlot verloopt. “Het is belangrijk om altijd de buurtbewoners erbij te betrekken. Hierdoor kan de gang van zaken waarmee jij als ministerie casus quo aannemer rekening dient te houden, worden aangekaart”, stelt Blinker.

Het project zal bij delen opgeleverd worden en moet oktober 2020 af zijn. Het ministerie van OWT&C is tevreden met de tot nu toe bereikte resultaten.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up